Menu
  • Huren & lenen van je buren
  • Altijd een oplossing in de buurt
  • Flexibel in ophalen / bezorgen
  • Vragen?
Bandschuurmachine

Bandschuurmachine huren van je buren

Bandschuurmachine

Bandschuurmachine

Deze schuurmachine heeft een afdekking aan de voorkant die naar boven kan worden geklapt om bij moeilijk toegankelijk te komen of dicht bij de rand te kunnen schuren, in omlaag geklapte toestand dient deze als kopse afstandshouder Je houdt zelf de controle over de schuursnelheid dankzij de variabele snelheidsregeling De machine is ook stationair te gebruiken en heeft een vastzetknop voor continubedrijf Met meervoudig verstelbare handbeugel en ergonomische antislip softgrepen die voor rechts- en linkshandigen geschikt zijn Stof wordt netjes opgevangen dankzij de geïntegreerde stofafzuiging met stofopvangbox of je kunt de machine aansluiten op een externe stofafzuiging De schuurbanden zijn eenvoudig te vervangen dankzij een gereedschapsloos spansysteem Geschikt voor standaard schuurpapier van 75 x 457 mm Vermogen: 600 W Stationaire bandsnelheid bij nullast: 170 - 250 m/min Bandafmetingen: 75 x 457 mm Kabellengte: 4 m >> Schuurbandjes meegeleverd, kosten 1 euro per gebruikt exemplaar
€ 12,00
Ton ∙ Amsterdam Oud-Zuid
Bekijk

130 buren hebben (een) bandschuurmachine

Op aanvraag
Tamimount + 129 buren
Niet helemaal gevonden wat je zocht?
Gemiddeld binnen 2 uur antwoord!
Meld je aan & plaats een oproep in je buurt
Leen makkelijk en snel spullen van je buren

Hoe werkt Peerby?

Zoek in jouw buurt

Op Peerby staan alle spullen die in je buurt te leen en te huur worden aangeboden. Niets gevonden? Vraag het in je buurt en het is vaak dezelfde dag nog geregeld!

Stuur een deelverzoek

Heb je gevonden wat je zocht? Stuur een berichtje naar de eigenaar met je verzoek om zijn of haar product te lenen of huren!

Bevestig de transactie

Bespreek de details (zoals de begin- en einddatum) en doe een voorstel. Je betaalt via automatische incasso en alleen als de deal door gaat.