Menu
  • Huren & lenen van je buren
  • Altijd een oplossing in de buurt
  • Flexibel in ophalen / bezorgen
  • Vragen?
Boorhamer

Boorhamer huren van je buren

Boorhamer

Boorhamer

Makita Boorhamer HR2230 230 volt Het is de ideale boorhamer voor gaten tot 12 mm, maar kan tot 22 mm in beton. De Links/rechts schakelaar verandert ook de positie van de koolborstels en daardoor is de motor krachtiger en slijten de koolborstels minder snel. Door het verbeterd slagstuk en slaghout en de robuuste behuizing met bumpers is dit een van Makita’s duurzaamste machines. Deze Makita machine is onderdeel van het door TNO-gecertificeerde stofvrij werken aanbod., dit wordt erkend door de Inspectie SZW.
€ 15,00
Jedidja ∙ Utrecht, Zuid-West
Bekijk
Professionele en krachtige boorhamer (Bosch GBH 2-28 DFV)

Professionele en krachtige boorhamer (Bosch GBH 2-28 DFV)

Krachtige en professionele boorhamer. Het gaat om de Bosch Professional GBH 2-28 DFV met snelwisselboorhouder en SDS-PLUS systeem. Deze boormachine is geschikt voor het boren van gaten (in beton met boorhamerfunctie) en beitelen. Algemeen Gewicht: 3.1 kg Slagenergie: 3,2 J Gaten boren Hout: 30 mm Metaal: 13 mm Betonboor: 28 mm Holle betonboor: 68 mm Er zitten twee koppen/chucks bij: voor normale boortjes (snelsluiter) en een SDS-PLUS kop voor het zwaardere werk. Zonder boortjes, maar geef vooral aan wat je nodig hebt want de kans is aanwezig dat ik een boortje heb liggen. Ik ben erg zuinig op mijn gereedschap en verwacht dit ook van anderen. Zoek je naar een andere boormachine? Laat gerust een bericht achter: ik heb er meerdere.
€ 15,00
Jan ∙ Utrecht, Binnenstad
Bekijk
Boorhamer SDS+ gaat in beton alsof het boter is.

Boorhamer SDS+ gaat in beton alsof het boter is.

Makita boorhamer voor super makkelijk boren in beton, tot nu toe mijn oude toch sterke boormachine met klopboor gebruikt voor beton maar elke keer weer de frustratie dat je er bijna niet in komt. Wat een verademing als je deze boorhamer gebrukikt (en ook voor de buren). Ik heb SDS+ boren voor 6, 8 enn 10 mm beschikbaar, hier betaal je 2 euro per boor extra voor. Waarschuwing: gebruik altijd een leidingzoeker voordat je gaat boren zodat je niet in elektra, water of gasleidingen boort! Eventueel ook te huur voor 5 euro maar geen garantie dat hij alles vindt! Borg 100 Euro
€ 15,00
John ∙ Amsterdam Nieuw-West
Bekijk
Stanley Fatmax Boorslaghamer FME822

Stanley Fatmax Boorslaghamer FME822

Maakt deel uit van het assortiment Stanley FatMax gesnoerd elektrisch gereedschap 3,5 Joules (volgens EPTA 05/2009 meting) slagkracht levert de kracht om efficiënt te boren en beitelen in steen en beton 3 functies (klopboren, pneumatisch boren en beitelen) Duurzame afdichtingen en lagers Rotatiestop voor licht beitelwerk in steen en beton en slagstop voor het boren in hout, staal en keramiek Slijtage-indicator voor de koolborstels geeft aan wanneer er onderhoud nodig is Ergonomisch design met rubberen bekleding voor optimaal gebruiksgemak 4m rubberen kabel Sterke 1250W motor biedt de kracht en efficiëntie om de klus snel te klaren Dieptestop maakt het mogelijk om steeds exact dezelfde diepte te boren Hoge prestaties en snel wisselen van accessoire dankzij de SDS+ aansluiting Pneumatisch hamermechanisme levert tot 4100 slagen per minuut Variabele snelheid voor maximale controle
€ 10,00
Loek ∙ Breda Oost
Bekijk

158 buren hebben (een) boorhamer

Op aanvraag
Jonathan + 157 buren
Niet helemaal gevonden wat je zocht?
Gemiddeld binnen 2 uur antwoord!
Meld je aan & plaats een oproep in je buurt
Leen makkelijk en snel spullen van je buren

Hoe werkt Peerby?

Zoek in jouw buurt

Op Peerby staan alle spullen die in je buurt te leen en te huur worden aangeboden. Niets gevonden? Vraag het in je buurt en het is vaak dezelfde dag nog geregeld!

Stuur een deelverzoek

Heb je gevonden wat je zocht? Stuur een berichtje naar de eigenaar met je verzoek om zijn of haar product te lenen of huren!

Bevestig de transactie

Bespreek de details (zoals de begin- en einddatum) en doe een voorstel. Je betaalt via automatische incasso en alleen als de deal door gaat.