Menu
  • Huren & lenen van je buren
  • Altijd een oplossing in de buurt
  • Flexibel in ophalen / bezorgen
  • Vragen?
Boormachines

Boormachines huren van je buren

Accu boor

ALLEEN GESCHIKT VOOR HOUT, STEEN EN GASBETON! Snoerloze schroefboormachine met 2 versnellingen: 1 versnelling met lage snelheden voor het krachtig indraaien van schroeven en 1 versnelling met hoge snelheden voor boren. Door de 19 draaimomentstanden voor schroevendraaien kan je het draaimoment aanpassen voor veel verschillende taken. Draairichting schakelaar voor draairichting rechts of links. Max. toerental (onbelast): positie I 0-350/minuut, positie II 0-1200/minuut. Max. draaimoment: 16 Nm Houder voor schroevendraaierbits: 6 mm Klauwplaat: 10 mm, voor het snel wisselen van snelspanboorkop. Geen gereedschap nodig. Ingebouwde, oplaadbare lithium-ionbatterij 14,4V/1,3 Ah.
€ 5,00
Yukio ∙ Amsterdam-Oost
Bekijk

2998 buren hebben (een) boormachine

Op aanvraag
Marie-josé + 2997 buren

732 buren hebben (een) accuboormachine

Op aanvraag
Adam + 731 buren
Niet helemaal gevonden wat je zocht?
Gemiddeld binnen 2 uur antwoord!
Meld je aan & plaats een oproep in je buurt
Leen makkelijk en snel spullen van je buren

Hoe werkt Peerby?

Zoek in jouw buurt

Op Peerby staan alle spullen die in je buurt te leen en te huur worden aangeboden. Niets gevonden? Vraag het in je buurt en het is vaak dezelfde dag nog geregeld!

Stuur een deelverzoek

Heb je gevonden wat je zocht? Stuur een berichtje naar de eigenaar met je verzoek om zijn of haar product te lenen of huren!

Bevestig de transactie

Bespreek de details (zoals de begin- en einddatum) en doe een voorstel. Je betaalt via automatische incasso en alleen als de deal door gaat.