Menu
  • Huren & lenen van je buren
  • Altijd een oplossing in de buurt
  • Flexibel in ophalen / bezorgen
  • Vragen?
Cameradrone

Cameradrone huren van je buren

Drone, DJI MAVIC PRO

Drone, DJI MAVIC PRO

Beste huurder, Hierbij bied ik mijn High Tech Drone aan voor verhuur. Het is ook mogelijk om mij als piloot erbij te huren als je de drone zelf niet wenst te besturen. Deze drone maakt 4K foto’s en filmpjes en is zeer makkelijk te besturen. Ik heb zelf nu ruim 2 jaar ervaring met het besturen en foto’s/filmpjes maken met deze drone. Het zou goed gebruikt kunnen worden als je een huis aan het verkopen bent, een trouwerij binnenkort hebt, of gewoon leuke vakantiefoto’s wil maken. De nieuwprijs van de drone is €1500,- dus bij verhuur wordt er wel een borg van €500,- gevraagd. Mocht er iets misgaan dan is de huurder verantwoordelijk voor het vergoeden van de schade. Ik kijk ernaar uit om jou net zo enthousiast te laten worden als dat ik ben over het vliegen met een drone en de bijbehorende fotografie en films.
€ 12,50
Tobias ∙ Amsterdam-Zuid
Bekijk
Drone - 4K camera, opvouwbaar en simpel

Drone - 4K camera, opvouwbaar en simpel

DJI Mavic AIR (Fly More Combo Onyx Black). De DJI Mavic Air is een zeer makkelijk bestuurbare drone waarmee je prachtige 4K fotos en videos mee kan maken. Doordat de drone zeer compact kan worden opgevouwen, is de drone perfect om mee te nemen op een trip of vakantie. De drone kan je zowel alleen met je smartphone als met de bijgeleverde (en opvouwbare) controller besturen. Via je smartphone zie je altijd wat de drone ziet via de "gimball" camera. Je kan je smartphone verbinden met de controller waarmee je de drone iets makkelijker kan besturen en het bereik iets groter is. Vaak is echter je smartphone alleen afdoende voor de besturing. Waarom simpel te besturen? De drone stijgt automatisch op en kan weer landen op precies dezelfde plek, automatisch. Mocht de drone buiten bereik komen, dan vliegt de drone automatisch terug via dezelfde route totdat de drone weer in bereik komt. Er zijn verschillende "modes" om prachtige opnames mee te maken (en je ook automatisch te volgen, bijvoorbeeld). De drone heeft extra camera's aan de onderkant, achterkant en voorkant om obstakels te vermijden. Fotos en videos zijn meteen beschikbaar op je telefoon. Je kan ook een micro-SD kaart in de drone doen om daarop je opnames en fotos op te slaan. Ook is er de optie om je telefoon te verbinden met de drone met een USB type-C kabel. De drone komt in een semi-harde case, 2 extra batterijen, met de opvouwbare controller, en een oplader voor max 4 batterijen (allemaal in een beschermende tas om alles makkelijk in mee te nemen). (de afbeelding van de drone zijn van Coolblue, de foto's heb ik zelf genomen met alleen met smartphone).
€ 15,00
Remco ∙ Amsterdam-West
Bekijk
Niet helemaal gevonden wat je zocht?
Gemiddeld binnen 2 uur antwoord!
Meld je aan & plaats een oproep in je buurt
Leen makkelijk en snel spullen van je buren

Hoe werkt Peerby?

Zoek in jouw buurt

Op Peerby staan alle spullen die in je buurt te leen en te huur worden aangeboden. Niets gevonden? Vraag het in je buurt en het is vaak dezelfde dag nog geregeld!

Stuur een deelverzoek

Heb je gevonden wat je zocht? Stuur een berichtje naar de eigenaar met je verzoek om zijn of haar product te lenen of huren!

Bevestig de transactie

Bespreek de details (zoals de begin- en einddatum) en doe een voorstel. Je betaalt via automatische incasso en alleen als de deal door gaat.