Menu
  • Huren & lenen van je buren
  • Altijd een oplossing in de buurt
  • Flexibel in ophalen / bezorgen
  • Vragen?
Fietsaccessoires

Fietsaccessoires huren van je buren

Fietskoffer

Fietskoffer

Te huur Evoc fietskoffer/tas. Specificaties: Inhoud: 280 liter Gewicht: 8600 gram Afmetingen buitenkant: 135 x 80 x 38cm Afmetingen binnenkant: 128 x 78 x 25cm Materiaal: P 600D PU Coated, Evoc Tarpaulin- P1000D double sided TPU gecoat Geschikt voor het vervoeren van Racefiets, Mountainbike, Freeride of Enduro fiets Ook geschikt voor 29" wielen Klittenbandbevestiging voor het vastzetten van de fiets 2 aparte vakken voor de wielen 3 compartimenten voor kleine onderdelen (pedalen, snelspanners, gereedschap) 8 handgrepen voor het eenvoudig vervoeren Breed en stabiel onderstel met soepel lopende wieltjes Afsluitbare ritsen Uitstekend geschikt om je fiets mee te nemen in het vliegtuig zowel geschikt voor racefiets als ook mountainbike. Koffer werkt als hardcase maar kan ingeklapt worden. Per week € 25met een borg van € 150,- Huren voor drie weken of langer? Neem contact op voor de prijs.De conditie is uitstekend.
€ 5,00
Arjan ∙ Den Haag, Scheveningen
Bekijk
Fietskoffer

Fietskoffer

Een hele fijne ELITE TRAVEL CASE VAISON FIETSKOFFER. De Elite Vaison fietskoffer is een supersterke hardcase koffer die is voorzien van wieltjes en een handvat. Ideaal voor langdurige reizen en kan tevens op de dakdragers van de auto worden vervoerd. Specificaties Elite Vaison Fietskoffer Supersterke hardcase koffer Voorzien van een dubbelwandige, met lucht gevulde constructie Geschikt voor langdurige reizen Voorzien van handige sleuven om de koffer op de dakdragers van een auto te vervoeren Met wieltjes en een handvat om het dragen makkelijker te maken Hoogte 758 mm, diepte 320 mm, breedte 1170 mm
€ 6,50
Jelle ∙ Utrecht, Noord-West
Bekijk
Fietskar voor kinderen of honden

Fietskar voor kinderen of honden

Te huur, fietskar om 2 kindjes of 2 hondjes in te vervoeren. De fietskar is voorzien van een zgn "hangmat"-zitje voor 2 kindjes. Deze is eventueel te verwijderen mochten er hondjes mee vervoerd worden. Voor de hondjes zijn er 2 gordelklikkers voorzien, zoals in een auto. Hierdoor kunnen de hondjes gezekerd worden indien er met de kap open gereden word. Deze fietskar is niet bedoeld om goederen in te vervoeren. Uiteraard zit het koppelstuk voor aan de fiets bij in de huurprijs.
€ 10,00
Jerre ∙ Herentals
Bekijk
GROTE HEAVY DUTY FIETSAANHANGER voor kleine en grote/zware transporten of verhuizingen

GROTE HEAVY DUTY FIETSAANHANGER voor kleine en grote/zware transporten of verhuizingen

Ik verzorg graag je transport of kleine verhuizing. Prijs in overleg. Hangt af van hoeveelheid en afstand. LET OP: Het is dus een FULL SERVICE. De aanhanger alleen is niet te huur. Past alleen achter mijn (elektrische) fiets. GROTE IKEA KASTEN, BEDDEN OF BANKEN GEEN PROBLEEM! Geen bestelbus nodig en ik kan OVERAL komen zonder parkeerproblemen. Je kan het zo gek niet bedenken of het past wel achterop mijn aanhanger. Ook ideaal voor studenten verhuizingen tot maximaal 150kg per rit.
€ 30,00
Paul ∙ Amsterdam-Zuid
Bekijk
Niet helemaal gevonden wat je zocht?
Gemiddeld binnen 2 uur antwoord!
Meld je aan & plaats een oproep in je buurt
Leen makkelijk en snel spullen van je buren

Hoe werkt Peerby?

Zoek in jouw buurt

Op Peerby staan alle spullen die in je buurt te leen en te huur worden aangeboden. Niets gevonden? Vraag het in je buurt en het is vaak dezelfde dag nog geregeld!

Stuur een deelverzoek

Heb je gevonden wat je zocht? Stuur een berichtje naar de eigenaar met je verzoek om zijn of haar product te lenen of huren!

Bevestig de transactie

Bespreek de details (zoals de begin- en einddatum) en doe een voorstel. Je betaalt via automatische incasso en alleen als de deal door gaat.