Menu
  • Huren & lenen van je buren
  • Altijd een oplossing in de buurt
  • Flexibel in ophalen / bezorgen
  • Vragen?
Gezinstent

Gezinstent huren van je buren

Tunneltent 6 pers Robens Triple Horizon

Tunneltent 6 pers Robens Triple Horizon

Grote familietent. In het YouTube filmpje zie je goed welke mogelijkheden de tent heeft. Is erg ruim, stevig en handig. We gebruiken de tent zelf met veel plezier. De tent is van polyester katoen waardoor het goed geïsoleerd is, maar dit maakt de tent wel erg zwaar. Inclusief (als gewenst) tentvloerkleed - hier zakt t zand heel fijn doorheen, en het maakt de grond wat vlakker en zachter. De Robens Triple Horizon in de ANWB tententest: https://www.anwb.nl/binaries/content/assets/anwb/pdf/kamperen/tententesten/2009_tententest.pdf Filmpje van de tent: https://youtu.be/fZ9_P_Bo6uM
€ 20,00
Marije ∙ Nieuwegein
Bekijk
Coleman cook 6 Tent

Coleman cook 6 Tent

De Coleman Cook 6 is een ruime, goed geventileerde tunneltent met een maximale woonruimte voor extra comfort. De kleine slaapcabine van de Cook 6 kan uit de tent gelaten worden om zo extra leefruimte te creëren wanneer dit nodig is. De grote binnentent is voorzien van een scheidingswand met rits zodat deze op te delen is in twee aparte slaapcabines. Persoonlijk: Super fijne tent, maar 6 volwassenen lijkt ons te krap. Eerder 4 volwassenen met 2 kinderen. Snel opgezet. Spreekt voor zich en echt veel ruimte! Als wij met zijn tween met deze tent weggaan dan laten we het kleine vak eruit en dan hebben we echt heel veel ruimte binnen! Ook heb ik nog extra kampeerspullen!
€ 20,00
Mick ∙ Utrecht, Leidsche Rijn
Bekijk
Bungalow tent

Bungalow tent

Bungalow tent, al veelvuldig gebruikt tijdens camping vakanties en op festivals. Hier en daar wat gebruikssporen maar geen enkele die het gebruik van de tent beïnvloed. Type: Bungalowtent Aantal personen: 7-persoons en meer Merk: ? Afmeting lxbxh (in cm): ? Afmeting tentzak lxbxh (in cm): 200x30x30 Waterdichtheid: Waterdicht Toebehoren: Haringen & pennen, Scheerlijnen, Tentstokken, Grondzeil, Luifel Conditie: Helemaal prima Type: Bungalowtent Gewicht (in kg): undefined Aantal personen: 7-persoons en meer Merk: ? Afmeting lxbxh (in cm): 600x400x180 Afmeting tentzak lxbxh (in cm): 150x30x30 Waterdichtheid: Waterdicht Toebehoren: Haringen & pennen, Scheerlijnen, Tentstokken, Grondzeil, Luifel
€ 35,00
Arco ∙ Amsterdam-Oost
Bekijk

80 buren hebben (een) gezinstent

Op aanvraag
Jeany + 79 buren
Niet helemaal gevonden wat je zocht?
Gemiddeld binnen 2 uur antwoord!
Meld je aan & plaats een oproep in je buurt
Leen makkelijk en snel spullen van je buren
Aanmelden

Hoe werkt Peerby?

Zoek in jouw buurt

Op Peerby staan alle spullen die in je buurt te leen en te huur worden aangeboden. Niets gevonden? Vraag het in je buurt en het is vaak dezelfde dag nog geregeld!

Stuur een deelverzoek

Heb je gevonden wat je zocht? Stuur een berichtje naar de eigenaar met je verzoek om zijn of haar product te lenen of huren!

Bevestig de transactie

Bespreek de details (zoals de begin- en einddatum) en doe een voorstel. Je betaalt via automatische incasso en alleen als de deal door gaat.