Menu
  • Huren & lenen van je buren
  • Altijd een oplossing in de buurt
  • Flexibel in ophalen / bezorgen
  • Vragen?
Klussen & Gereedschap

Klussen & Gereedschap huren van je buren

Bandschuurmachine

Deze schuurmachine heeft een afdekking aan de voorkant die naar boven kan worden geklapt om bij moeilijk toegankelijk te komen of dicht bij de rand te kunnen schuren, in omlaag geklapte toestand dient deze als kopse afstandshouder Je houdt zelf de controle over de schuursnelheid dankzij de variabele snelheidsregeling De machine is ook stationair te gebruiken en heeft een vastzetknop voor continubedrijf Met meervoudig verstelbare handbeugel en ergonomische antislip softgrepen die voor rechts- en linkshandigen geschikt zijn Stof wordt netjes opgevangen dankzij de geïntegreerde stofafzuiging met stofopvangbox of je kunt de machine aansluiten op een externe stofafzuiging De schuurbanden zijn eenvoudig te vervangen dankzij een gereedschapsloos spansysteem Geschikt voor standaard schuurpapier van 75 x 457 mm Vermogen: 600 W Stationaire bandsnelheid bij nullast: 170 - 250 m/min Bandafmetingen: 75 x 457 mm Kabellengte: 4 m >> Schuurbandjes meegeleverd, kosten 1 euro per gebruikt exemplaar
€ 12,00
€10
Ton ∙ Amsterdam Oud-Zuid
Bekijk

Huishoudtrap 8 treden

Alumexx huishoudtrap is een lichtgewicht huishoudtrap. - De trap heeft een draagvermogen van 150 kg. - De treden zijn voorzien van anti-slip profiel. - De doppen zorgen er voor dat de trap niet wegglijdt en geen beschadigingen maak aan de vloer. - De Alumexx trap heeft een gereedschap bakje boven op de trap om klein materiaal in op te bergen. Draagvermogen (KG): 150 Bordeshoogte (cm): 144 Werkhoogte (m): 3,40 Keuringen: Warenwet, N-EN 2484 - EN 131
€ 7,50
€10
Ties ∙ Amsterdam-Oost
Bekijk

Festool Rotex excentrische schuurmachine

Vier machines in één: Voor grof, fijn- en deltaschuren en voor het polijsten · Ideaal voor verticaal en bovenhands werken · Lamellen schuren is mogelijk met de speciale zool · Klein en handzaam dus ideaal voor het afschuren van verf en lak van kozijnen · Schuren van groef- en messingverbindingen · Schuren in hoeken en nissen en langs randen, detail werkzaamheden · Carrosserie werkzaamheden als spot repair Excl. schuurpapier
€ 12,50
€10
Pasqual ∙ Amsterdam-Zuid
Bekijk

afkortzaag

De Einhell TC-MS 2112 is een krachtige kap- en verstekzaag, die je helpt bij de uitvoering van kleinere klussen in huis, op de werkplaats of in een garage. De machine kan gebruikt worden in combinatie met hout, laminaat en plastic. De werktafel van deze kap- en verstekzaag is gemaakt van aluminium en is in hoek verstelbaar, zodat het zaagblad zonder moeite in diverse posities kan worden gebracht (0 tot 45 graden kantelbaar naar links). Op de machine zit aan beide kanten een werkstukondersteuning, waarmee het werkstuk aan twee kanten kan worden ondersteund. Een veilige manier van werken wordt op deze manier bevorderd in combinatie met de werkstuk klem aan de linkerzijde van de machine. Het wisselen tussen verschillende zaagbladen is heel eenvoudig, door gebruik te maken van de spilvergrendeling op de kap- en verstekzaag. De machine is voorzien van een handige opvangzak, waarin het vrijgekomen stof wordt opgevangen. Zo blijft de werkplaats schoon en houd je een goed zicht op het materiaal waarmee gewerkt wordt.
€ 14,00
€10
Hans ∙ Amsterdam
Bekijk

Fein Multimaster 350Q Oscillerende zaag / trilzaag

De Fein multimaster is een elektrische tool die je voor eindeloos veel doeleinden kunt gebruiken. Mede door het uitgebreide aanbod aan hulpstukken. Met behulp van de spanknop heb je binnen een handomdraai de verschillende hulpstukken verwisseld. De hulpstukken kunnen in verschillende hoek bevestigd worden, wat de toepasbaarheid verder vergroot. Meestal gebruik ik dit oscillerende gereedschap voor zaag- en schuurwerk in moeilijke hoekjes. De Multimaster wordt geleverd zonder hulpstukken zoals zaagbladen ed. Tegen meerprijs kan ik ze leveren.
€ 18,00
Jorrit ∙ Amsterdam, Oud-Zuid
Bekijk

73 buren hebben (een) gereedschap

Op aanvraag
Dennes + 72 buren
Niet helemaal gevonden wat je zocht?
Gemiddeld binnen 2 uur antwoord!
Meld je aan & plaats een oproep in je buurt
Leen makkelijk en snel spullen van je buren

Hoe werkt Peerby?

Zoek in jouw buurt

Op Peerby staan alle spullen die in je buurt te leen en te huur worden aangeboden. Niets gevonden? Vraag het in je buurt en het is vaak dezelfde dag nog geregeld!

Stuur een deelverzoek

Heb je gevonden wat je zocht? Stuur een berichtje naar de eigenaar met je verzoek om zijn of haar product te lenen of huren!

Bevestig de transactie

Bespreek de details (zoals de begin- en einddatum) en doe een voorstel. Je betaalt via automatische incasso en alleen als de deal door gaat.