Menu
  • Huren & lenen van je buren
  • Altijd een oplossing in de buurt
  • Flexibel in ophalen / bezorgen
  • Vragen?
Multimeter

Multimeter huren van je buren

Fein Multimaster 350Q Oscillerende zaag / trilzaag

De Fein multimaster is een elektrische tool die je voor eindeloos veel doeleinden kunt gebruiken. Mede door het uitgebreide aanbod aan hulpstukken. Met behulp van de spanknop heb je binnen een handomdraai de verschillende hulpstukken verwisseld. De hulpstukken kunnen in verschillende hoek bevestigd worden, wat de toepasbaarheid verder vergroot. Meestal gebruik ik dit oscillerende gereedschap voor zaag- en schuurwerk in moeilijke hoekjes. De Multimaster wordt geleverd zonder hulpstukken zoals zaagbladen ed. Tegen meerprijs kan ik ze leveren.
€ 18,00
Jorrit ∙ Amsterdam, Oud-Zuid
Bekijk

Fein Multimaster FMM 350 QSL Profi-Edition Multi-gereedschap 350 Watt

Bijzondere kenmerken: Het krachtige en universeel te gebruiken systeem voor verbouwen en renoveren met accessoire-uitrusting voor een breed toepassingsspectrum. Zelfdragende motor met trillingsontkoppeling voor een uitstekende reductie van trillingen en lawaai. Zeer krachtige 350 watt FEIN motor met hoog vermogen voor maximale snijsnelheden en de hoogste bewerkingssnelheid. Hoogste kwaliteit en stabiliteit door metalen aandrijfkop en doorlopend gebruik van kogel-/naaldlagers. Comfortabel QuickIN snelspansysteem. Elektronische toerentalregeling met tachogenerator die ook onder belasting het toerental constant houdt. Geïntegreerde interface voor de bevestiging van extra systeemtoebehoren. Optimale handling door softgrip-zone. StarlockPlus-gereedschaphouder met uitstekende draaimomentoverbrenging, passend voor alle Starlock- en StarlockPlus-accessoires. Omvangrijk toebehorenprogramma voor alle toepassingen leverbaar. Technische gegevens: Voltage: 230V Nominaal opgenomen vermogen: 350 W Trillingen: 10 000-19 500 1/min Gewicht volgens EPTA: 1,4 kg Kabel met stekker: 5 m Steunplateau: 80 mm Gereedschaphouder: StarlockPlus Wisselen van gereedschap: QuickIN Exclusief bladen
€ 20,00
Thijs ∙ Amstelveen
Bekijk

32 buren hebben (een) multimeter

Op aanvraag
Sonny + 31 buren
Niet helemaal gevonden wat je zocht?
Gemiddeld binnen 2 uur antwoord!
Meld je aan & plaats een oproep in je buurt
Leen makkelijk en snel spullen van je buren

Hoe werkt Peerby?

Zoek in jouw buurt

Op Peerby staan alle spullen die in je buurt te leen en te huur worden aangeboden. Niets gevonden? Vraag het in je buurt en het is vaak dezelfde dag nog geregeld!

Stuur een deelverzoek

Heb je gevonden wat je zocht? Stuur een berichtje naar de eigenaar met je verzoek om zijn of haar product te lenen of huren!

Bevestig de transactie

Bespreek de details (zoals de begin- en einddatum) en doe een voorstel. Je betaalt via automatische incasso en alleen als de deal door gaat.