Menu
  • Huren & lenen van je buren
  • Altijd een oplossing in de buurt
  • Flexibel in ophalen / bezorgen
  • Vragen?
Overig Gereedschap

Overig Gereedschap huren van je buren

Festool Cleantec 33 CT bouwstofzuiger met reinigingsset en stekker aansluiting.

Festool Cleantec 33 CT bouwstofzuiger met reinigingsset en stekker aansluiting.

Festool CT 22e bouwstofzuiger. Geschikt voor het aansluiten van elektrisch gereedschap zoals zaagmachines, schuurmachines of frezen of boren. Perfect voor een binnen klus of bij een verbouwing. Komt inclusief slangen depot en reinigingsset (stofzuiger stang) in systainer koffer. Los te huren voor 27,50 per dag, 12,50 extra per dag daarna. In combinatie met mijn andere gereedschap (invalzaag, schuurmachine of afkorttafel) voor € 10,- p.d.
€ 27,50
Yigal ∙ Szewce-Walentyna, Nijmegen-Noord
Bekijk
Bouwstatief met 5/8" en 1/4" schroefdraad

Bouwstatief met 5/8" en 1/4" schroefdraad

Professionele en in hoogte verstelbaar bouwstatief met 5/8" schroefdraad. Geschikt voor kruislijnlasers, rotatielaser, enz. Gewicht is 5,5 kg. Hoogte verstelbaar tussen 107-165 cm. Te gebruiken in combinatie met GPL 5 C; GPL 5; GPL 3; GLL 2; GLL 3-80 P; GLL 2-80 P; GRL 400 H; GRL 300 HVG; GRL 300 HV; BL 200 GC; GOL 20 G/D; GOL 26 G/D Professional. In combinatie met adapter ook te gebruiken met GLL 2-50; GLM 50; GLM 80; GLM 150; GLM 250 VF Professional. Uiteraard ook geschikt voor andere merken apparatuur, zolang het 5/8" of 1/4" schroefdraad heeft. Model Bosch BT 170 HD Professional; zie specs op internet.
€ 3,00
B. ∙ Sassenheim
Bekijk
Klusjesman

Klusjesman

Bent u op zoek naar een vakman? Iemand die zich aan afspraken houdt? Iemand die bereikbaar en op tijd is? Dan bent u aan het juiste adres. Ik werk vanuit Utrecht. Ik ben ervaren en kundig. Betrouwbaar en ik denk met u mee. Ik voer klussen voor u uit. Te denken valt aan laminaat leggen, binnenshuis schilderen, behangen, lampen ophangen, keukens betegelen, gordijnroedes bevestigen, reparaties uitvoeren etc etc. Neem gerust contact op voor meer informatie. Met vriendelijke groet van de echte klusser
Te leen
De echte klusser ∙ Utrecht, West
Bekijk

74 buren hebben (een) gereedschap

Op aanvraag
Elliott + 73 buren
Niet helemaal gevonden wat je zocht?
Gemiddeld binnen 2 uur antwoord!
Meld je aan & plaats een oproep in je buurt
Leen makkelijk en snel spullen van je buren

Hoe werkt Peerby?

Zoek in jouw buurt

Op Peerby staan alle spullen die in je buurt te leen en te huur worden aangeboden. Niets gevonden? Vraag het in je buurt en het is vaak dezelfde dag nog geregeld!

Stuur een deelverzoek

Heb je gevonden wat je zocht? Stuur een berichtje naar de eigenaar met je verzoek om zijn of haar product te lenen of huren!

Bevestig de transactie

Bespreek de details (zoals de begin- en einddatum) en doe een voorstel. Je betaalt via automatische incasso en alleen als de deal door gaat.