Menu
  • Huren & lenen van je buren
  • Altijd een oplossing in de buurt
  • Flexibel in ophalen / bezorgen
  • Vragen?
Overige verzorging & welzijn

Overige verzorging & welzijn huren van je buren

Air relax compression boots

Air relax compression boots

Waarom kiezen voor Recovery Boots? Recovery Boots zijn de mechanische fysiotherapeut voor zowel de professionele sporter als voor recreatieve sporters. Sportmassages zijn een populair middel voor een snel herstel. Post-oefeningsmassage maakt de spieren los en verwijdert afvalstoffen van het metabolisme die zich tijdens een zware training verzamelen. Dit verkort bijvoorbeeld uw hersteltijd of vermindert het risico op ontsteking. Recovery Boots werken volgens hetzelfde principe als sportmassages. Je kunt ze zien als een soort kous die je over je benen trekt. Deze kous bestaat uit verschillende luchtkamers, die afhankelijk van het programma op verschillende intervallen worden opgeblazen. Hierdoor ontstaat een drukgolf die van uw voeten naar uw bovenlichaam beweegt en uw benen en voeten masseert. Afhankelijk van het instrument zijn er verschillende programma's die verschillen in de hoeveelheid toegepaste druk of het type kamervulling (opeenvolgend en golvend).
€ 25,50
Said ∙ Bussum
Bekijk
Kattenoppas aan huis in Deventer

Kattenoppas aan huis in Deventer

Boek mij via www.pawshake.nl Ik ben Silke, 44 jaar, en een groot kattenliefhebster. Ik woon in de binnenstad van Deventer en verzorg je kat(ten) in Deventer. Zo kan je gerust op vakantie of zakenreis gaan of gewoon een weekendje weg zonder dat je je kat naar een pension hoeft te doen of de buren lastig valt. Ik kom bij je thuis om je kat(ten) te verzorgen in zijn/haar/hun vertrouwde omgeving, zodat je met een gerust gevoel van huis kunt gaan. Ik geef eten en vers water, maak de bak schoon en ik neem mij ook de tijd om met je kat te spelen, knuffelen en ze te kammen. Heb je nog andere kleine huisdieren die te verzorgen zijn? Ook dit is bespreekbaar en zullen wij bij de intake afspreken. Betrouwbaarheid en liefde voor je huisdier staan voorop en ik verzorg je huisdier precies zoals je dat graag wil Boek mij via www.pawshake.nl Intake Ik kom gratis en vrijblijvend bij je thuis kennismaken met jou en de kat(ten). Mijn dienst is heel persoonlijk, daarom neem ik graag de tijd voor mijn bezoek. Gemiddeld duurt een gesprek een uur. Ik noteer je contactgegevens, adres van de dierenarts, en bijzonderheden van de kat(ten) e.d. Ook heb ik graag een telefoonnummer waarop je tijdens je vakantie bereikbaar bent en een contactpersoon in Nederland, zodat ik je in noodgevallen (ziek huisdier, brand, inbraak, verloren sleutels) kan bereiken. De sleutels: deze kan ik meteen meenemen, later komen ophalen of je doet ze voor je weggaat in een envelop in mijn brievenbus. Ik breng de sleutels na je vakantie terug of kan ze ook in je brievenbus leggen. De boeking en betaling doe je direct via Pawshake. Je ontvangt daarna per e-mail een oppasbevestiging. Werkwijze We spreken vantevoren duidelijk af wanneer ik kom oppassen. Ik kom 1 of 2 keer per dag naar je huis en geef eten, schoon water, maak de kattenbak schoon, ruim ongelukjes op, speel en aai je kat(ten) en borstel ze ook. Ik blijf tussen een half en een uur, zodat er tijd is om rustig te spelen en te knuffelen en ook de meer verlegen kat aan mij kan wennen. Ik geef de planten water, leeg de brievenbus en ga stofzuigen als het nodig is (ong. 1 keer per week). Naar afspraak kan ik ook evt. andere kleine huisdieren verzorgen. Ik zal een paar keer per week ook een appje of mailtje met foto's van je kat(ten) sturen zodat je altijd op de hoogte bent hoe het met je kat(ten) gaat. Voorwaarden Je katten zijn in principe gezond, ontvlooid, ontwormd en ingeënt, zodat ze geen besmettingsgevaar vormen voor andere katten waar ik voor zorg. Er is voldoende voeding, kattenbakvulling en andere benodigdheden op voorraad. Voor de zekerheid sms/mail/whatsapp je mij als je weer thuis bent. Ik heb twee katers uit Spanje geadopteerd. Ze wonen met mij als binnenkatten en zijn helemaal blij. Kijk ook naar mijn foto’s! Boek mij via www.pawshake.nl
€ 10,00
Silke ∙ Deventer
Bekijk
Zonnebank

Zonnebank

De Philips Innergizer combineert infrarood licht met een milde en uitgebalanceerde hoeveelheid UV licht. Het infrarood licht zorgt voor een heerlijk intense verwarming van spieren en gewrichten, waar het milde UV licht een lichte bruine teint geeft en onder andere de aanmaak van Vitamine D stimuleert. Diverse features maken het wellnessplaatje compleet. Bovendien is de Philips Innergizer bijzonder compact en gebruiksvriendelijk. Binnen 10 seconden is het apparaat uitgeklapt en gebruiksklaar om vervolgens na gebruik net zo makkelijk weer ingeklapt en opgeborgen te worden. De lampen zijn okay en worden na verhuur gechecked op slijtage.
€ 9,50
Willem ∙ Almere Poort
Bekijk
Niet helemaal gevonden wat je zocht?
Gemiddeld binnen 2 uur antwoord!
Meld je aan & plaats een oproep in je buurt
Leen makkelijk en snel spullen van je buren

Hoe werkt Peerby?

Zoek in jouw buurt

Op Peerby staan alle spullen die in je buurt te leen en te huur worden aangeboden. Niets gevonden? Vraag het in je buurt en het is vaak dezelfde dag nog geregeld!

Stuur een deelverzoek

Heb je gevonden wat je zocht? Stuur een berichtje naar de eigenaar met je verzoek om zijn of haar product te lenen of huren!

Bevestig de transactie

Bespreek de details (zoals de begin- en einddatum) en doe een voorstel. Je betaalt via automatische incasso en alleen als de deal door gaat.