Menu
  • Huren & lenen van je buren
  • Altijd een oplossing in de buurt
  • Flexibel in ophalen / bezorgen
  • Vragen?
Vakantie, Sport & Vrije tijd

Vakantie, Sport & Vrije tijd huren van je buren

Fietsendrager voor hatchbacks

Fietsendrager voor hatchbacks

ClipOn  Snel te monteren drager voor stabiel vervoer van maximaal drie fietsen  Eenvoudig te monteren aan het achterportier met een uniek vastkliksysteem  Verstelbaar, snel los te maken banden houden de wielen veilig op de plaats  Snel op te vouwen om eenvoudig op te bergen  Snel gemonteerd en veilig transportsysteem voor drie fietsen. Een stabiele en veilige fietsdrager die met de hulp van het montagesysteem Snap On gemakkelijk op de vijfde deur van stationcars, hatchbacks wordt gemonteerd. Nadat de fietsdrager is ingesteld, is het bevestigen kinderspel. Best in test! Kan tot drie fietsen vervoeren. - Snel te monteren en stabiele oplossingen voor het het vervoer van 3 fietsen.  - Eenvoudige montage met uniek Snap On.  - Goed op te bergen.  - Goed geschikt voor vijfde deur van stationcars en hatchbacks modellen.  - Max. aantal fietsen: 3.  - Laadcapaciteit: 45 kilo.  - Gewicht: 7 kilo.  - Montage van houder: Verstelbare riemen.  - Geschikt voor framematen: Alle maten.  - Geschikt voor alle wielmaten.  - Vergrendelt de fiets aan de houder: Nee, wel met adapter 538.  - Vergrendelt de houder aan de auto: Nee.  - Achterklep te openen: Ja.
€ 4,50
Willem ∙ Almere Poort
Bekijk
SUP board / plank met paddle

SUP board / plank met paddle

Opblaasbaar stand-up-paddleboard Voor de beginnende en recreatieve supper! Extra breed SUP-board met anti-slipvlak * Dit allround SUP-board met anti-slipvlak is stabiel, comfortabel en breed, ideaal om te leren suppen en kleine golfjes te pakken * Het board is opblaasbaar en hierdoor eenvoudig mee te nemen in de auto of op reis * De 3 vinnen zorgen voor extra stabiliteit zodat je makkelijk kunt manoeuvreren op het water * Maximale belasting: 150 kg Inclusief uitschuifbare peddel 174 -225 cm, kajakpeddel 248 cm, pomp, vloermat, reparatieset, zitje en tas Afmetingen Board: 320 x 84 x 15 cm (l x b x h) Gewicht 7,7 kg Ook verhuurbaar per uur vanaf locatie Wittenburg voor 10 euro.
€ 17,50
Sjoerd ∙ Amsterdam, Centrum
Bekijk
Kampeertent

Kampeertent

Obelink Lugano 6 Plus Productbeschrijving De Obelink Lugano 6 Plus is een voordelige ruime 6-persoons tunneltent voor de hele familie. Merk: Obelink Afmetingen: 500 x 380 x 205 cm Materiaal: - Tentdoek: Ripstop Polyester PU 3000mm, getapete naden - Slaapcabines: ademend polyester - Grondzeil: polyethyleen (PE) - Stokken: glasfiber Ø12,7 mm Specificaties: - Ruime familietent voor 6 personen - Met verplaatsbare voorwand - Ideaal voor weekendjes weg of korte vakanties - Vast kuipgrondzeil - Voorwand beschikt over een staldeur - Met neerklapbare drempel bij de ingang - Met stahoogte - Met grote zijramen - Bevat afgedekte ventilatiepunten aan beide kanten boven het eerste raam - De andere zijramen zijn voor de helft met muskietengaas uitgerust - De voorste ramen kunnen van binnen afgedekt worden - De zijramen met insectengaas kunnen van buiten afgedekt worden - Met 2 slaapcabines voor 3 personen uitgerust - De slaapcabines bevatten een gaasdeel in de deur - Het gaasdeel kan van binnen afgedekt worden - Met doorvoerpunt voor kabels - Praktische bewaarvakjes in de binnententen - Met een haak om een lamp op te hangen in het leefgedeelte en in de binnententen - Aantal ventilatiepunten: 5 - Aantal ramen: 6 - Binnententen: 2 x 200 x 180 cm - Pakmaat: 80 x Ø 32cm - Gewicht: 21,2 Kg - Inclusief: haringen, scheerlijnen en een praktische draagtas Opmerkingen: Opzettijd: ca. 30 minuten.
€ 11,00
Dennis ∙ Amstelveen
Bekijk
Niet helemaal gevonden wat je zocht?
Gemiddeld binnen 2 uur antwoord!
Meld je aan & plaats een oproep in je buurt
Leen makkelijk en snel spullen van je buren
Aanmelden

Hoe werkt Peerby?

Zoek in jouw buurt

Op Peerby staan alle spullen die in je buurt te leen en te huur worden aangeboden. Niets gevonden? Vraag het in je buurt en het is vaak dezelfde dag nog geregeld!

Stuur een deelverzoek

Heb je gevonden wat je zocht? Stuur een berichtje naar de eigenaar met je verzoek om zijn of haar product te lenen of huren!

Bevestig de transactie

Bespreek de details (zoals de begin- en einddatum) en doe een voorstel. Je betaalt via automatische incasso en alleen als de deal door gaat.