Menu
  • Huren & lenen van je buren
  • Altijd een oplossing in de buurt
  • Flexibel in ophalen / bezorgen
  • Vragen?
Vakantie, Sport & Vrije tijd

Vakantie, Sport & Vrije tijd huren van je buren

Mini snow/ski board: roetsjen door de sneeuw zonder bindingen!

Mini snow/ski board: roetsjen door de sneeuw zonder bindingen!

Leuk én makkelijk! Voor jong én oud! Roetsj de sneeuwhelling af met deze snow/ski board. Lichtgewicht dus makkelijk meenemen als het in Nederland sneeuwt. Je staat er net zo op als op een grote snowboard. Maar je hebt geen dure bindingen nodig. Je houdt je vast aan de lijn die aan de neus van de board is vastgemaakt. Kijk hier hoe een bekende snowboarder dat doet op youtube /99O1xO1cnWc: Snurfing with Tyler Emond. Erg makkelijk om mee te nemen. Geen gedoe bij de skilift. Het past makkelijk in de auto. De lengte is: 92 cm. De breedte is: 22 cm. Het weegt zo'n 2 kg. Geen onderhoud nodig want het is van degelijk hard plastic gemaakt (fabrikant is Hammerplast, een bekend Zweedse plastic fabrikant).
€ 5,00
Maria ∙ Veenendaal
Bekijk
Bugaboo kinderwagen transporttas

Bugaboo kinderwagen transporttas

Deze kinderwagentransporttas is de ALLERGROOTSTE UNIVERSELE TRANSPORTTAS die er is in de markt. Deze reistas is geschikt voor alle kinderwagens. Deze transporttas is erg praktisch en gebruiksvriendelijk, zodat deze uitstekend geschikt is voor tijdens de vliegvakantie. De tas is voorzien van handige draagbeugels en wielen om de tas makkelijk te rollen. Als je de transporttas even niet gebruikt, kun je deze eenvoudig opvouwen tot een klein pakketje. https://www.bugaboo.com/NL/nl_NL/strollers/accessories/bugaboo-comfort-transport-bag?colour=ZW
Te leen
Oksana ∙ Rotterdam, Delfshaven
Bekijk
Coleman cook 6 Tent

Coleman cook 6 Tent

De Coleman Cook 6 is een ruime, goed geventileerde tunneltent met een maximale woonruimte voor extra comfort. De kleine slaapcabine van de Cook 6 kan uit de tent gelaten worden om zo extra leefruimte te creëren wanneer dit nodig is. De grote binnentent is voorzien van een scheidingswand met rits zodat deze op te delen is in twee aparte slaapcabines. Persoonlijk: Super fijne tent, maar 6 volwassenen lijkt ons te krap. Eerder 4 volwassenen met 2 kinderen. Snel opgezet. Spreekt voor zich en echt veel ruimte! Als wij met zijn tween met deze tent weggaan dan laten we het kleine vak eruit en dan hebben we echt heel veel ruimte binnen! Ook heb ik nog extra kampeerspullen!
€ 20,00
Mick ∙ Utrecht, Leidsche Rijn
Bekijk
Niet helemaal gevonden wat je zocht?
Gemiddeld binnen 2 uur antwoord!
Meld je aan & plaats een oproep in je buurt
Leen makkelijk en snel spullen van je buren

Hoe werkt Peerby?

Zoek in jouw buurt

Op Peerby staan alle spullen die in je buurt te leen en te huur worden aangeboden. Niets gevonden? Vraag het in je buurt en het is vaak dezelfde dag nog geregeld!

Stuur een deelverzoek

Heb je gevonden wat je zocht? Stuur een berichtje naar de eigenaar met je verzoek om zijn of haar product te lenen of huren!

Bevestig de transactie

Bespreek de details (zoals de begin- en einddatum) en doe een voorstel. Je betaalt via automatische incasso en alleen als de deal door gaat.