Menu
  • Huren & lenen van je buren
  • Altijd een oplossing in de buurt
  • Flexibel in ophalen / bezorgen
  • Vragen?
Vlakschuurmachine

Vlakschuurmachine huren van je buren

Schuurmachine

Schuurmachine

Bosch Professionele Multischuurmachine Door gebruik te maken van een verwisselbare kop is deze schuurmachine een vlak en delta schuurmachine in één. Daardoor heb je geen twee apparaten nodig en kun je kiezen voor snelheid en nauwkeurigheid. Zie het wisselen hier https://youtu.be/62GpizvLQp4 Voor een bijbetaling van €1,5 kun je een blad met de juiste grofheid meekrijgen. Voor de verschillende koppen en doeleinde heb ik het juiste schuurpapier liggen. Inclusief stoffilter welke het grootste fijnstof afvangt. Tevens ook te gebruiken met een bouwstofzuiger door de bijbehorende koppeling. Technische informatie Vermogen 180 Watt Trillingen 24.000 per minuut
€ 10,00
Jeroen ∙ Utrecht, Zuid
Bekijk
Dewalt Rotary Sander 125 mm DWE6423 QS

Dewalt Rotary Sander 125 mm DWE6423 QS

Bijzondere kenmerken: 280 Watt motor met instelbaar toerental van 8000-12000 opm voor de ideale schuursnelheid voor alle materialen Lage trillingswaarden om langer, comfortabel te kunnen werken Ingebouwde stofafzuiging met Airlock aansluiting maakt koppeling met een stofzuiger zeer eenvoudig Anti-slip oppervlaktestructuur op de voorhandgreep en het machinelichaam zorgt voor buitengewoon comfort en controle tijdens het gebruik Stofdichte schakelaar voor een lange levensduur Het vrijloopremsysteem voorkomt krassen bij de start doordat de schuurzool op een gecontroleerde snelheid blijft, zowel los van als op het te schuren oppervlak Stofdichte volledig kogelgelagerde constructie voor een langere levensduur Compact handpalmgreep ontwerp voor moeiteloos schuren Gebruikt papier met klittenbandhechting voor snelle papierwisseling Technische gegevens: Opgenomen vermogen: 280 Watt Afgegeven vermogen: 120 Watt Schuursnelheid: 8.000-12.000 opm Schuurcirkel: 2.6 mm Schuurpapiermaat: 125 mm Gewicht: 1.28 kg Lengte: 170 mm Hoogte: 140 mm
€ 17,50
Hernani ∙ Beverwijk
Bekijk

72 buren hebben (een) vlakschuurmachine

Op aanvraag
Geert + 71 buren
Niet helemaal gevonden wat je zocht?
Gemiddeld binnen 2 uur antwoord!
Meld je aan & plaats een oproep in je buurt
Leen makkelijk en snel spullen van je buren

Hoe werkt Peerby?

Zoek in jouw buurt

Op Peerby staan alle spullen die in je buurt te leen en te huur worden aangeboden. Niets gevonden? Vraag het in je buurt en het is vaak dezelfde dag nog geregeld!

Stuur een deelverzoek

Heb je gevonden wat je zocht? Stuur een berichtje naar de eigenaar met je verzoek om zijn of haar product te lenen of huren!

Bevestig de transactie

Bespreek de details (zoals de begin- en einddatum) en doe een voorstel. Je betaalt via automatische incasso en alleen als de deal door gaat.