bakfiets

bakfiets

bakfiets huren

Ermelo, Gelderland

€ 37,50
+ € 7,50 per extra dag

Meer weten over het product?

Stel een publieke vraag
YvonneHoi Thea, heb je misschien een foto van dit product? Bedankt!
Reageren
TheaIk heb een foto toegevoegd!
Reageren
TheaIk heb even een foto van internet gebruikt, het is een Johnny Loco bakfiets. Indien gewenst maak ik morgen een foto van de fiets zelf.
Reageren
YvonneHoi Thea, is het een gewone of een electrische? Als het een gewone is, hoera hij dan erg zwaar als er 2 kids in de bak zitten?
Reageren
YvonneHoera=rijdt 😊
Reageren
TheaHoi Yvonne, hij is niet electrisch, maar is een alu fiets, dus fietst erg licht. Als er 2 kids inzitten is het wel wat zwaarder natuurlijk, maar prima te doen. Waarvoor heb je deze nodig? Eenmalig ritje of heel lange fietstocht?
Reageren
YvonneHoi Thea, ik ga volgende week vrijdag voor twee weken naar Ermelo op vakantie. Ik zou hem gebruiken om even een boodschapje te doen en gewoon een ritje te maken. Geen hele lange tochten dus.
Ik zou hem dan willen huren van zaterdag 18 juli tot en met dinsdag 28 juli.
Reageren
TheaOh, daar is de fiets zeker goed geschikt voor. Daarvoor gebruik ik hem ook dagelijks. Zelf ben ik er heel zuinig op, dus als jij dat ook bent, dan wil ik hem wel aan je verhuren.
Reageren
YvonneIk zal er zeker zuinig op zijn. Ik ga even overleggen en laat het je vandaag weten!
Reageren
TheaPrima!
Reageren
YvonneHoi Thea, ik zie er toch vanaf. Ik ga mijn eigen fiets meenemen.
Bedankt voor je reacties en aanbod!
Fijne avond!
Reageren
TheaOkee, prima hoor!
Reageren
MarlouHallo, ik heb interesse de bakfiets te huren van 9 tm 13 aug. Ik wil deze gebruiken om tochtjes te maken met twee baby’s van 7 maanden. Is het mogelijk twee maxi cosis te bevestigen in de bakfiets? Dan wel via een bevestiging die er al op zit dan wel middels de riempjes? Mvg Marlou
Reageren
TheaHoi Marlou, ik denk dat het niet gaat passen. Er past 1 maxi cosi in de bak zelf, op het bankje kan een zgn babyschaal worden bevestigd in de riempjes, maar die heb ik nooit gekocht. Zou wel een maxi cosi dwars op het bankje kunnen staan, maar dat durf ik niet met zekerheid te zeggen....en de rijmpjes kunnen dan misschien niet vast? Ik weet het niet zeker, sorry.
Mvg Thea
Reageren

LocatieErmelo, Gelderland

Thea
Overleg en huur
€ 37,50
+ € 7,50 per extra dag
Overleg en huur