beamer Dell 2300 MP, resol. 1024x768

beamer Dell 2300 MP, resol. 1024x768

beamer Dell 2300 MP, resol. 1024x768 lenen

Tongelre, Eindhoven, North Brabant

Te leen
+ Peerby-garantie

simpele oude beamer, 1024x768, met aansluitkabel VGA (geen HDMI, wel verloopkabeltje)

Productbeschrijving

simpele oude beamer, 1024x768, met aansluitkabel VGA (geen HDMI, wel verloopkabeltje)

Meer weten over het product?

Stel een publieke vraag
EmmyHallo. Ben nieuw hier op dit forum dus geen idee hoe het precies werkt???Ik ben op zoek naar een beamer. Wij gaan 1,2,3, februari met ons dameshockeyteam op winterweekend naar Winterberg. Als organisator heb ik een leuke kahoot winterquiz in elkaar gedraaid welke in graag op groot scherm zou willen projecteren middels beamer. Om even toe te voegen; wij zijn geen wildebrassen maar gaan gezellig met elkaar weg dus geen rare taferelen :-)
Reageren
MargreetIk heb de specificaties toegevoegd. Het is een Dell (2300 lm), resol. 1024x768
Reageren
EmmyIs goed!Tot woensdag en anders donderdag!
Reageren
MargreetPrima, dan hebben we dat gewoon afgesproken zonder tegenbericht, en anders laat ik dinsdag nog even wat weten.
Reageren
MargreetHallo Emmy, ik zag je berichtje. Ja, je mag de beamer lenen maar je moet wel een laptop hebben met nog een oude VGA aansluiting want het is een ouwetje. (Dat is zo'n gat met twee rijen gaatjes boven elkaar, net niet helemaal rechthoekig). Heb je dat?
Reageren
EmmyGeen probleem,ik werk overdag en rond 20 uur zijn die meiden bij mij om de auto’s vast in te pakken.Rond 21u ophalen zou prima zijn.Mocht nou onverhoopt blijken dat woensdag niet doorgaat zou ik hem graag dan ophalen als dat kan?Alvast bedankt!Groetjes Emmy
Reageren
MargreetHoi Emmy, iemand anders leent hem misschien nog woensdagavond en brengt hem dan donderdag terug (hoor ik maandag). Tot hoe laat kun je donderdag komen? (ik ben zelf pas om 20.45 thuis uit het werk). Ik woon op 't Hofke 28 in Tongelre
Reageren
EmmyHoi Margreet.Bedankt voor de foto.Ik denk wel dat het gaat lukken.We zouden er iig heel blij mee zijn 🙃Wij rijden vrijdag al heeel vroeg wel dus als het mogelijk is,zou ik hem graag donderdag op komen halen.We zijn zondagavond terug.Kan hem dan zondagavond of maandag de 4e terugbrengen.Ik hoor graag of het kan!Bedankt alvast!Groetjes Emmy
Reageren
EmmyFijn.Dan kom ik hem graag morgenavond ophalen.Zou rond 19 uur uitkomen??Groetjes
Reageren
MargreetHallo Emmy, ik heb net gehoord dat de andere gegadigde de beamer niet nodig heeft dus hij is nu beschikbaar. Je kunt dinsdagochtend komen, woensdagmiddag of -avond of donderdagochtend, zeg maar wat voor jou dan het beste uitkomt.
Reageren
Margreetwoensdagavond 19.00 uur is prima!
Reageren
PaulHa Margreet. Ik ben secretaris van tennisvereniging ETV-Volley. Komende woensdag 30-01 hebben we ALV. Is het wellicht mogelijk om dan jouw beamer te lenen ? Mijn laptop heeft een VGA aansluiting. Ik hoor het graag !
Reageren
PaulHa Margreet, dank je !! Maar... Ik had ook nog via een ander kanaal gezocht, in de kennissenkring, en daar blijkt er mogelijk ook een geschikte beamer te zijn. Die ga ik nu maandagmiddag even proberen, en als het daarmee lukt dan hoef ik jou niet lastig te vallen.. Maar als het onverhoopt maandag niet blijkt te kunnen kom ik graag woensdag einde middag of zo alsnog bij jou langs.. En ik kan hem dan donderdag op een voor jou passende tijd terug brengen.
Reageren
MargreetOK
Reageren
Margreetja hoor dat is goed. Wanneer wil je hem ophalen en terugbrengen?
Reageren
MargreetPrima Paul, dank voor je bericht!
Reageren
PaulDag Margreet, ik heb die andere beamer kunnen regelen, en het werkt. Dus dank voor jouw bereidheid om de beamer uit te lenen, maar ik heb het dus toch niet nodig !!
Reageren
PatrickHi Margreet. Wij gaan met ons studentenhuis een weekendje weg (7 t/m 10 juni). Daarbij willen we 1 van de avonden een quiz spelen met een beamer. Ik heb een laptop met vga aansluiting. Zou ik uw beamer deze periode kunnen lenen? Dan haal ik hem op 7 juni begin vd avond en breng hem 10 juni begin vd avond terug. Mvg, Patrick
Reageren

Kenmerken

Conditie:    goed

Lichtopbrengst
2000 tot 3000 ANSI-lumen
Merk
Anders
Aspect ratio
4:3
Resolutie
Anders
Aansluitingen
VGA
Gebruik
Presentatie
Inclusief projectiescherm
Ja

LocatieTongelre, Eindhoven

Eerdere ervaringen
 • Rob
  Had het nodig voor:

  Spelen filmpje theatervoorstelling

 • Babette
  Had het nodig voor:

  60e verjaardag ouders. Als dochters willen we graag oude foto's via een beamer projecteren.

 • Marloes
  Had het nodig voor:

  Nu de bioscopen dicht zijn wil ik mijn vriend graag verrassen met een filmavondje thuis. Fijn als ik een beamer zou kunnen lenen hiervoor! Evt. Kunnen we een kleine vergoeding afspreken. Avond in de week is flexibel (zo/ma/di/wo/do). Ik zal de beamer ophalen met auto en volgende dag ook weer terugbrengen met auto. We zullen er zorgvuldig mee omgaan. Hopelijk kan iemand me helpen!

 • Aziz
  Had het nodig voor:

  Presentatie houden en voorbereiden

Margreet
Overleg en leen
Te leen
+ Peerby-garantie
Overleg en leen