Beamer

Beamer

Beamer huren

Goirle, Noord-Brabant

€ 25,00
+ € 12,50 per extra dag

Meer weten over het product?

Stel een publieke vraag
JasperHoi Ulrike, heb je misschien een foto van dit product? Bedankt!
Reageren
UlrikeStuur ik je toe zodra ik eind van de middag thuis ben
Reageren
JasperAlvast bedankt. Ik heb aanstaande zaterdag namelijk een beamer nodig in de omgeving Tilburg.
Reageren
UlrikeWaar woon je, Jasper? Misschien is het handiger om vandaag wat af te spreken omdat ik vanaf morgen ook een paar dagen weg ben.
Reageren
JasperHi Ulrike, ik woon in Schijndel maar ben werkzaam in Tilburg. Ik zou vandaag tussen 19.00 en 21.00 wel even op en neer kunnen fietsen, maar je bent zaterdagochtend dus niet aanwezig?
Reageren
UlrikeBeste Jasper, door omstandigheden ben ik vandaag pas later thuis. Vandaar dat ik nog niet gereageerd heb. In het weekend ben ik er niet, maar mogelijk kan ik wat regelen met mijn buren. Ik woon nl in een appartement. Sorry voor dit gedoe.
Reageren
JasperBeste Ulrike, geen probleem. Ik zou hem graag zaterdagochtend ophalen en zondagochtend weer terugbrengen. Heb je voor mij het merk en type? Dan kan ik bepalen of de beamer krachtig genoeg is.
Reageren
UlrikeJasper, het is een Optoma H112e DLP Projection Display. Aansluitkabels zijn geen HDMI, dus je moet er wellicht een verloopstuk voor hebben.
Reageren
JasperHi Ulrike, bedankt! Ik zoek helaas een beamer met iets meer lichtopbrengst/lumen in de omgeving van Tilburg. Maar toch heel bedankt voor de informatie en je hulp. Je hebt niet toevallig vroeger op Basisschool Den Bongerd gezeten? Je naam komt me namelijk bekend voor.
Reageren
UlrikeHallo Jasper, geen probleem en succes verder. Ik kom uit Eindhoven dus nee, ik heb er niet gezeten. Ben ondernemer met meerdere bedrijven appelsfinancieeladvies.nl, Eurekalife.nl en ulrikegeerlings.com. En jij?
Reageren
JasperHi Ulrike, het is een niet zo veelvoorkomende voornaam en er zat toevallig een Ulrike bij mij in de klas in Goirle. Ik ben zelf de artistiek leider van Cinecitta in Tilburg. Nogmaals bedankt en wellicht tot in de toekomst.
Reageren
UlrikeWat leuk Jasper! Cinecitta is mijn favoriete filmhuis en ik kom er regelmatig met een vriendin! Fijn dat het weer kan. Wellicht zie ik je daar een keer. Wat is je achternaam? We kunnen evt connected via Facebook of linkedin als je wilt.
Reageren
UlrikeGevonden! En connectie verzoek verstuurd. Welterusten!
Reageren

LocatieGoirle, Noord-Brabant

Ulrike
Overleg en huur
€ 25,00
+ € 12,50 per extra dag
Overleg en huur