Buggy

Buggy

Buggy huren

Leiden, Zuid-Holland

€ 2,50
+ € 1,25 per extra dag

Productbeschrijving

Meer weten over het product?

Stel een publieke vraag
AnneHoi Sanne, heb je misschien een foto van dit product? Bedankt!
Reageren
SanneIk heb een foto toegevoegd!
Reageren
SanneHoi Anne, het is een Koelstra buggy. Wanneer zou je deze willen lenen? Ik hoor van je. Groet, Sanne
Reageren
AnneHoi Sanne, perfect. Ik zou hem graag lenen vanaf as zondag tm ma 30 dec. Ik zou hem graag meenemen in het vliegtuig en op vakantie naar Portugal. Zelf hebben we een grote buggy die niet mee kan en om een tweede aan te schaffen vind ik zonde qua geld en opbergruimte thuis :) . Ik had wel veel op marktplaats gezocht, maar het meeste is niet in goede staat. Is jouw buggy nog netjes en werkt alles?
Reageren
SanneHoi Anne, ja dat kan qua tijd. We hebben zelf de buggy ook wel eens ingecheckt in het vliegtuig, ideaal! De buggy is in goede staat. Uiteraard wel gebruikt, maar alles doet het, zoals het platleggen van de rugleuning waardoor het kindje ook lekker liggend kan slapen. Als je wilt, mag je ook eerst komen kijken? Woon je in de buurt?
Reageren
AnneHi Sanne, ik woon in Leiderdorp. Het klinkt allemaal goed dus eerst nog kijken lijkt me niet nodig. We gaan maandag vliegen dus is er zondag een moment op de dag dat het je uitkomt dat ik de buggy ophaal? En betaal je via peerby eigenlijk cash of kan ik geld overmaken?
Reageren
SanneHoi Anne, zondag is goed, we zijn thuis. Je kan via Peerby een verzoek doen, dan accepteer ik het verzoek. Vervolgens haal je de buggy op en krijg ik via Peerby betaald zodra je de buggy weer terug brengt. Ik denk dat jij dan een betaalverzoek van hen krijgt voordat je de buggy haalt.
Reageren
SanneWe hebben er trouwens een band bij waarmee de buggy kan vastzetten in opgevouwen stand. Handig voor in het vliegtuig. En we hebben nog een regenhoes en tasje, maar dat laat ik dan zondag wel even zien. Hopelijk heb je in Portugal geen regenhoes nodig 😉
Reageren

LocatieLeiden, Zuid-Holland

Sanne
Overleg en huur
€ 2,50
+ € 1,25 per extra dag
Overleg en huur