Polaroid camera

Polaroid camera

Polaroid camera huren

West, Utrecht, Utrecht

€ 10,00
+ € 3,00 per extra dag

Instax mini 8 camera.

Productbeschrijving

Instax mini 8 camera.

Meer weten over het product?

Stel een publieke vraag
IngeHi Rianne!

Ben zelf nieuw op Peerby en zou graag een polaroid camera lenen voor vrijdag 15 februari ivm de (30e) verjaardag van mijn vriend.

Nu zag ik je aanbod en dat je ook in de buurt van Oog in Al/Welgelegen woont. Is het evt. mogelijk om de camera vantevoren te testen of alles nog goed werkt?En hoe werkt het evt. met de foto’s? Zelf even bestellen via hema bijv denk ik? Alvast bedankt! Gr. Inge
Reageren
RianneHoi Inge, hij werkt prima. Ik heb hem afgelopen vrijdag nog gebruikt. Je kan inderdaad foto's kopen bij de Hema. De foto's die er nu inzitten kan je van me overnemen als dat de moeite is. Ben nu niet thuis, dus geen idee hoe vol hij nog is. Gr. Rianne
Reageren
IngeHoi Rianne, dank voor je snelle reactie en fijn om te horen dat hij het nog goed doet en ik evt. foto’s over mag nemen. Ik heb hem op vrijdagavond 15 februari nodig, ik zal je een reserveringsverzoek sturen.
Reageren
Dunya (inactive)Is deze 22 april beschikbaar ivm verjaardag van mam 65?
Reageren
RianneJa hoor, dat kan.
Reageren

Kenmerken

Conditie:    goed

LocatieWest, Utrecht

Eerdere ervaringen
  • Niki
    Had het nodig voor:

    Ik wil hem graag een dagje gebruiken voor een vrijgezellendag. Een hele nette dag, met 4 meiden, waarvan er twee samen gaan trouwen. Ik heb een monopolyspel gemaakt met oude foto’s van al hun belevenissen de afgelopen 20 jaar... ja zolang kennen ze elkaar al :-). De bedoeling is om die belevenissen nog eens uit te beelden nu en daar een foto van te maken om bij op het spel te plakken. Heeft iemand een camera voor mij te leen? Tegen een borg en een flesje wijn?

Rianne
Overleg en huur
€ 10,00
+ € 3,00 per extra dag
Overleg en huur