Stoomreiniger

Stoomreiniger

Stoomreiniger huren

Noord-Oost, Utrecht, Utrecht

€ 6,50
+ € 2,50 per extra dag

Stoomreiniger Kärcher SC1. Handzaam, multi-inzetbaar, werkt efficiënt. Verschillende opzetstukjes bijgeleverd.

Productbeschrijving

Stoomreiniger Kärcher SC1. Handzaam, multi-inzetbaar, werkt efficiënt. Verschillende opzetstukjes bijgeleverd.

Meer weten over het product?

Stel een publieke vraag
ElineHoi Bram, is deze stoomreiniger ook geschikt voor het schoonmaken van meubels zoals een bank? Groeten, Eline
Reageren
BramHi Eline. Ja, mits je een beetje oppast. Stoelen sowieso geen probleem, bij banken is er iets meer voorzichtigheid geboden. Dit ligt aan hoeveel water je gebruikt, op welke delen, en hoeveel schoonmaakmiddel of azijn gebruikt (of juist helemaal geen).

Op het internet vond ik dit: "Altijd een geheel deel of pand nemen van je bank. Bijvoorbeeld altijd een compleet zitdeel reinigen. Waterkringen voorkomen. Met alles wat je doet, eerst even uitproberen op een onopvallende plaats. Bijvoorbeeld op de rug van de bank wanneer deze toch tegen een muur staat. Na het gebruik van een reinigingsmiddel is het beter om de restanten van de reinigingsmiddelen uit de bekleding te halen. Dit kun je doen door spa rood in een plantenspuit te doen. Over de zitting nevelen. Om vervolgens de zitting weer droog te deppen met een droge witte handdoek.

Je bankstel volledig en grondig reinigen met een stoomreiniger is aardig wat werk. De positieve verhalen klinken geweldig. 'Er kwam pikzwart water vanaf'. Maar de tegenvallers zijn ook bekend. 'Een enorme klus', 'We konden 2 dagen niet op onze natte bank zitten'. Als je de gehele bank aan wil pakken dien je er op te letten dat je geen plekje vergeet, anders zie je het contrast tussen een schoon stuk en een vuiler stuk."
Reageren
OrsineHoi Bram,

Ik zie even niet hoe ik je een privé bericht stuur maar zou ik hem ook vandaag mogen lenen? Ik kan hem dan zo al komen ophalen.
Reageren

Kenmerken

Conditie:    Goed

Merk
Kärcher
Type
handstoomreiniger
Model
SC1
Toebehoren
  • brush
  • brush set
  • steam hose
Druk (in bar)
3
Inhoud reservoir (in liter)
0
Geschikt voor
  • textile
  • floor
  • wall
  • clothes

LocatieNoord-Oost, Utrecht

Bram
Overleg en huur
€ 6,50
+ € 2,50 per extra dag
Overleg en huur