Hase Pino tandem

Hase Pino tandem

Hase Pino tandem huren

Oud-Heverlee, Vlaams Gewest

€ 30,00
+ € 25,00 per extra dag
Bezorgen en ophalen
mogelijk

Perfect in orde, vooraan voor kinderen of volwassenen vanaf 140 cm ongeveer. Plooibaar voor op de trekhaak/fietsdrager, maar da's wel 20' werk om te monteren.

Productbeschrijving

Perfect in orde, vooraan voor kinderen of volwassenen vanaf 140 cm ongeveer. Plooibaar voor op de trekhaak/fietsdrager, maar da's wel 20' werk om te monteren.

Meer weten over het product?

Stel een publieke vraag
Marecis de Hase Pino nog te huur?
Reageren
KurtDag Marec, jazeker!
Reageren
MarecWe willen graag deze fiets eens uitproberen. lijkt me zalig. Ik vraag wel na als de plannen concreet zijn. Je hoort nog van mij. Marec
Reageren
Lieve (inactive)Dag Kurt, is de Pino tandem volgende week nog vrij voor drie à vier dagen? En hoe werkt dat verder hier? Moet je lid worden van peerby om die te kunnen huren?
Toevallig kwam ik hier terecht toen ik via Google zocht naar de mogelijkheid om ergens voor enkele dagen een Pino-tandem te kunnen huren. Ik vond twee plekken (winkels/bedrijven) in Nederland en nu ook die van jou. Vermits we in Leuven wonen, is dat dichterbij. Sowieso moeten we nog een tocht uitstippelen en zouden dat doen van waar we met de tandem vertrekken.
Reageren
KurtDag Lieve, wij zijn thuis vanaf komende zaterdag en hij is dan vrij. :-) Voor mij ook 2e keer dat ik 'm verhuur en eerste keer langer dan 1 dag, hij staat er nog niet lang op... ik kijk even hoe het werkt, wat het geeft als ik op je voorstel reageer.
Reageren
Lieve (inactive)Super! Ik bespreek het vanavond nog met Bart, mijn echtgenoot, en dan kunnen we ‘t verder bekijken. Alvast bedankt voor je snelle reactie!
Reageren
Lieve (inactive)Ik kan je alvast nog laten weten dat wij enkele jaren geleden al eens samen een namiddagje reden op zo’n tandem van een kennis en dat is ons toen erg bevallen.
Probleem was wel dat dit van een koppel was waarin beide partners vrij groot waren, toch zeker in vergelijking met ons, en vermits de fiets goed afgesteld stond voor hen, maakte dat dat zelfs met enige aanpassing ik bij de ligplek niet voldoende aan de trappers kon; mijn echtgenoot net. De zitplek kon voor beiden toen wel goed afgesteld worden. Ik lees dat jullie ligplek zelfs kan voor kinderen vanaf 1m40 dus dat zal dan wel lukken voor ons ook. Ikzelf ben een kleine 1m60; Bart is 1m70. Het zou fijn zijn als we onderweg ook eens kunnen wisselen van positie. Kan dat denk je?
Reageren
Lieve (inactive)Hoi, ja, mijn echtgenoot is ook enthousiast: we willen jullie tandem graag volgende week voor een weekje huren! Tot binnenkort en nog een fijne vakantie! Lieve (&Bart)
Reageren
KurtDag Lieve, je hoeft geen sleutels ofzo onderweg. Afwisselen en afstellen kan met een snelsluiter, zowel voor zadel als de buis van de trappers vooraan. Met jullie lengtes mag dat geen probleem zijn!
Reageren
Lieve (inactive)Super! Dankjewel alvast voor deze informatie!
Reageren
Mieke (inactive)beste Kurt, onder het zoekertje staat er bezorgen mogelijk... hoe werkt dit? is deze fiets makkelijk op een trein te krijgen? alvast bedankt!
Reageren

Kenmerken

Conditie:    Gebruik, maar qua werking nieuwstaat

LocatieOud-Heverlee, Vlaams Gewest

Kurt
Overleg en huur
€ 30,00
+ € 25,00 per extra dag
Bezorgen en ophalen
mogelijk
Overleg en huur